Hoe verwijder ik mijn profiel van de site?

Op de Mijn advertenties pagina klik je op Deactiveer mijn advertentie.

Het deactiveren van je profiel verwijdert het van de site, maar niet van je account.

Dit betekent dat je in kunt loggen en het profiel later opnieuw kunt gebruiken, mocht je er voor kiezen jouw zoekactie op een ander moment voort te zetten.

Wanneer je jouw profiel deactiveert, betekent dit dat andere gebruikers van de site het niet langer kunnen zien.

Als gevolg daarvan ontvang je geen berichten meer of andere mededelingen van de site.

Een advertentie deactiveren zorgt ervoor dat je niet langer toegang hebt tot de berichten die bij die advertentie horen. Dit betekent ook e-mailberichten, getoonde interesses, contactgegevens en advertenties.
Inhoud die je op de site hebt gezet, berichten inbegrepen, kunnen niet door andere gebruikers worden gelezentotdat je jouw profiel opnieuw activeert.

Als je jouw advertentie en profiel volledig wilt verwijderen, ga dan naar Mijn advertenties om het te Deactiveren en dan te Verwijderen.
Wanneer je jouw profiel verwijdert, is alle informatie die er betrekking op heeft weg en kunnen we deze niet terughalen.

Still need help? Contact Us Contact Us