Hoe verwijder ik mijn advertentie van de website?

Ga naar Mijn Advertenties en klik op Deactiveer mijn advertentie.


Het deactiveren van je advertentie verwijdert hem van de site, maar niet van je account.


Dit betekent dat je kunt inloggen en hem opnieuw gebruiken, mocht je op een later tijdstip je zoekactie willen hervatten.


Als je je advertentie deactiveert, zal hij niet langer zichtbaar zijn op de site voor andere leden.


Je ontvangt dan ook geen nieuwe e-mailberichten of andere mededelingen meer.

Het deactiveren van een advertentie betekent dat je niet langer toegang hebt tot correspondentie in verband met die advertentie. Hieronder vallen ook e-mailberichtjes, berichten van ge├»nteresseerden, contactinformatie en advertenties.

Welke inhoud je ook maar hebt ingebracht op de site, met inbegrip van berichtjes, zal niet meer toegankelijk zijn voor andere lid, tenzij je profiel wordt gereactiveerd.

 
Als je je lidmaatschap geheel en al wilt opheffen, ga dan naar Mijn Advertenties en klik op Deactiveren en daarna op Verwijderen.

Als je je lidmaatschap verwijdert, is alle informatie die daarmee samenhangt verloren en niet meer terug te halen.

Still need help? Contact Us Contact Us