Hoe leg ik contact met huisbazen?

Je hebt een paar mogelijkheden om adverteerders te contacteren –

- Stuur een Quick Interest berichtje –dit is een tijdbesparende manier om een adverteerder te laten weten dat je geïnteresseerd bent in de kamer die zij aanbieden. Wij versturen de adverteerder jouw profiel en de mededeling dat je geïnteresseerd bent in de kamer die zij aanbieden. Als het de perfecte kamer voor je is, is het verstandig om een bericht te sturen of te bellen om er zeker van te zijn dat je geen kansen misloopt.

- Stuur een bericht –Stuur de adverteerder een persoonlijk bericht. Dit is een goede manier om jezelf voor te stellen, contactgegevens te delen en meer over de kamer te weten te komen.

- Bel rechtstreeks op - Gebruikers geven meestal een voorkeurscontactoptie aan, dus de contactmogelijkheden zijn niet altijd hetzelfde. Als een gebruiker ervoor kiest om zijn persoonlijke telefoonnummer op te geven, wordt deze weergegeven in het contactsegment van hun advertentie.

- Vroegtijdig toegang Advertenties –De nieuwste advertenties op onze website zijn ‘betalen om te contacteren’ advertenties. De eerste 7 dagen nadat een advertentie is geplaatst, is het een Vroegtijdig toegang advertentie en dus zal je moeten opwaarderen of wachten om contact te kunnen leggen.

Waarom moet ik contact leggen met adverteerders?

In een gedeelde woning leven is heel anders dan in een privéwoning. Het delen van de keuken, badkamer en woonruimtes maakt het belangrijk dat je een huis vindt waar je goed past.

Online naar een kamer zoeken kan een afstandelijke ervaring lijken. De beste manier om in contact te komen met anderen, en jouw potentiële huisgenoten of huisbaas te leren kennen, is om contact te leggen met de adverteerders.

Wanneer je een kamer ziet waar je in geïnteresseerd bent, stuur de adverteerder dan een berichtje of bel hem op.

Onze ervaringen op dit gebied laten zien dat proactieve gebruikers betere en snellere resultaten boeken dan gebruikers die wachten.

Easykamer is een gemeenschap waar al onze gebruikers bezig zijn om een kamer of nieuwe huisgenoot te vinden. Je hebt dus niets te verliezen!

Still need help? Contact Us Contact Us