Mijn profiel

Jouw Easykamer profiel is een goede manier om jezelf te presenteren om zo een huisgenoot of gedeelde woning te vinden. 

Een complete en gedetailleerde beschrijving is erg belangrijk, omdat deze vertelt wie je bent en waar je naar op zoek bent. Gebruikers zonder profielbeschrijving of profielfoto maken minder kans om een kamer te vinden.

Om jouw profiel aan te maken, selecteer je een stad en klik je op“Ik wil Huren”, vul het korte registratieformulier in en klik op “profiel aanmaken”.

Het beschrijvingsveld moet gebruikt worden om duidelijk te vertellen wie je bent en waar je naar op zoek bent.
Gebruik dit veld om jouw ideale gedeelde woning te beschrijven en persoonlijke voorkeuren te delen. Zorg dat er geen “@”symbool in het advertentie beschrijvingsveld staat.
Gebruik alsjeblieft geen symbolen buiten letters en cijfers om.
Er is geen limiet voor de lengte van het beschrijvingsveld; een paar zinnen moeten voldoende zijn. Gebruikers kunnen je altijd een bericht sturen wanneer ze meer vragen hebben.
Het is een goed idee om de volgende informatie te noemen:
  • Wie ben je? Leeftijd, geslacht, werk, waar je vandaan komt, waar je in geïnteresseerd bent, waarom verhuis je? 
  • Waar ben je naar op zoek? Kamergrootte, enkel of dubbel, gemeubileerd of ongemeubileerd, is er een wasmachine, droger beschikbaar, etc. 
  • Waar zou je het liefst willen wonen? 
  • Met wie zou je het liefste willen wonen? Leeftijdscategorie, geslacht, werkstatus, interesses, heb je liever een rustig huis, een familiehuis of een feesthuis etc.

Je kunt deze gegevens op ieder moment aanpassen en fotos uploaden door op Mijn advertenties en dan Fotos bewerken te klikken.

Still need help? Contact Us Contact Us