Profielfoto’s - Richtlijnen voor het maken en uploaden van profielfoto’s

Het toevoegen van foto’s aan jouw profiel is erg belangrijk, omdat het je geloofwaardig maakt en je tijd kunnen besparen met het schrijven van een extra uitgebreide beschrijving over jezelf. Het is onze ervaring dat profielen met foto’s vijf keer zo populair zijn bij huisbazen.

Foto’s uploaden is erg makkelijk: Log in en klik op Mijn advertenties en selecteer vervolgens Fotos bewerken. Klik op Bladeren en selecteer de door jou gekozen foto’s uit je bestanden.
Kies één foto per keer en klik voor elke foto opnieuw op de Upload foto knop.

Er zijn een paar simpele regels voor het uploaden van fotos naar de site:

  1. Zorg dat de foto’s van goede kwaliteit zijn; verzeker jezelf ervan dat de foto’s de juiste maat hebben. Duidelijke en heldere foto’s zijn het beste.
  2. JPEG, GIF, PNG of BMP formaat.
  3. De foto moet van jezelf zijn, of van jouw groep van gebruikers als je als groep of koppel geregistreerd staat.
  4. Al je foto’s moeten correct zijn geroteerd en in de volgorde staan waarin je wilt dat ze op jouw profiel zichtbaar zijn.


Is je foto afgewezen? 

Dit zijn het soort foto’s die we niet online zetten:

  • Een foto die je contactgegevens weergeeft –zo waarborgen we je persoonlijke privacy, omdat Easykamer advertenties ook te zien zijn voor niet geregistreerde bezoekers.
  • Een foto waar je in zwemkleding opstaat of op een andere manier ontkleed.
  • Foto’s van kinderen –Wij vinden de privacy van kinderen erg belangrijk en daarom plaatsen wij geen foto’s van baby’s of kinderen online.
  • Dieren - Tenzij jij ook op de foto staat!
  • Illegale of immorele activiteiten

Still need help? Contact Us Contact Us