Jouw advertentie maken

Jouw Easykamer advertentie is essentieel voor het vullen van jouw kamer.

Een complete en gedetailleerde beschrijving is erg belangrijk, omdat deze vertelt wat jij aanbiedt en bovendien naar wat voor soort huisgenoot je op zoek bent. Advertenties zonder beschrijving of foto’s van de kamer maken minder kans om een huurder te vinden.

Om jouw advertentie aan te maken, ga naar de homepageen klik op Ik wil Verhuren, en je wordt vervolgens doorgestuurd naar ons registratieformulier.

De titel wordt weergegeven als jouw “Kop” en moet aangeven wat je precies adverteert.
Het kan soms helpen om een aantrekkelijke zin te gebruiken die jouw advertentie er uit laat springen; probeer het kort en beknopt te houden.

Er is een limiet van 50 karaktertekens, inclusief spaties.

De beschrijving wordt gebruikt om een precies en gedetailleerd overzicht van de geadverteerde kamer en de woning te geven.

Zorg dat er geen “@” symbool in de “advertentietitel” en het “advertentie beschrijvingsveld” staat.
Gebruik alsjeblieft geen symbolen buiten letters en cijfers om.

Het is een goed idee om de volgende informatie te noemen:

  • Wie ben je? Leeftijd, geslacht, werk, waar je vandaan komt, waar je in geïnteresseerd bent, ben je de inwonende huisbaas of de huidige huurder?
  • Wat adverteer je? Kamergrootte, enkel of dubbel, gemeubileerd of ongemeubileerd, is er een wasmachine, droger beschikbaar, etc.
  • Met wie zou je het liefste willen wonen? Leeftijdscategorie, geslacht, werkstatus, interesses, heb je liever een rustig huis, een familiehuis of een feesthuis etc.
  • Wie wonen er al in het huis?

Je kunt deze gegevens op ieder moment aanpassen door op  Mijn advertenties en dan Bearbeiten te klikken.

Still need help? Contact Us Contact Us