Richtlijnen voor het maken en uploaden van foto’s voor jouw advertentie

Het toevoegen van foto’s aan jouw profiel is erg belangrijk, omdat deze je geloofwaardigheid verhogen en je tijd kunnen besparen met het schrijven van een extra uitgebreide beschrijving over de kamer, de woning en de huisgenoten. 

Het is onze ervaring dat advertenties met foto’s vijf keer zo populair zijn bij gebruikers die op zoek zijn naar een kamer.

Foto’s uploaden is erg makkelijk: Log in en klik op Mijn advertenties en selecteer vervolgens Fotos bewerken. Klik op Bladeren en selecteer de door jou gekozen foto’s uit jouw bestanden.
Kies één foto per keer en klik voor elke foto opnieuw op de Upload foto knop.

Er zijn een paar simpele regels voor het uploaden van fotos naar de site:

 1. Zorg dat de foto’s van goede kwaliteit zijn; verzeker jezelf ervan dat de foto’s de juiste maat hebben. Duidelijke en heldere foto’s zijn het beste.
 2. JPEG, GIF, PNG of BMP formaat.
 3. De eerste foto moet er één zijn van de kamer of woning die je adverteert.
 4. Al jouw foto’s moeten correct zijn geroteerd en in de volgorde staan waarin je wilt dat ze op jouw profiel zichtbaar zijn.

Is jouw foto afgewezen? Dit is het soort foto’s die we niet online zetten:

 • Een foto die jouw contactgegevens weergeeft –zo waarborgen we jouw persoonlijke privacy, omdat Easykamer advertenties ook te zien zijn voor niet geregistreerde bezoekers.
 • Een foto die jouw woning van de straatkant gezien vertoont – huisnummer, straatnaam, autokentekenplaten zichtbaar.
 • Een foto met een watermerk –we kunnen geen reclame maken voor andere bedrijven of merken.
 • De eerste foto is de hoofdfoto en moet de kamer of woning die je adverteert laten zien. We moedigen het plaatsen van foto’s van inwonende huisbazen en huisgenoten aan, maar niet als de hoofdfoto.
 • Een foto van jou in zwemkleding of op wat voor manier dan ook ontkleed.
 • Foto’s van kinderen –Wij vinden de privacy van kinderen erg belangrijk en daarom plaatsen wij geen foto’s van baby’s of kinderen online.
 • Dieren - Tenzij jij ook op de foto staat!
 • Illegale of immorele activiteiten

Still need help? Contact Us Contact Us