Hoe zoek ik?

Zodra je jouw advertentie op onze site hebt geplaatst, krijg je jouw gepersonaliseerde zoekpagina te zien.

Om te beginnen kun je het paneel aan de linkerkant van het scherm gebruiken om je eigen voorkeuren in te stellen. Als je flexibel kunt zijn met de specifieke zoekvoorwaarden, krijg je meer resultaten te zien wanneer je zoekt.

Filters kunnen worden ingesteld om -

  • Gebruikers te zien die op zoek zijn naar een kamer in de omgeving van jouw woning
  • Gebruikers te zien die binnen de door jou gekozen leeftijdscategorie, geslacht en werkstatus vallen
  • Alleen profielen met foto’s te zien

Zoekresultaten worden samengesteld op basis van het adres van de door jou geadverteerde woning en de door jou gevraagde huurprijs.

Alle gebruikers die je op jouw zoekpagina ziet, hebben jouw locatie als één van hun omgevingen gekozen.

Om je de kans te geven de best mogelijke huisgenoot te vinden, laten we je gebruikers zien met budgets tot 20% lager dan de door jou gevraagde huurprijs.

Wanneer je contact legt met adverteerders heb je een paar opties –

  • Een Quick Interest berichtje zenden – dit is een tijdbesparende manier om een adverteerder te laten weten dat je geïnteresseerd bent in hun profiel. Vervolgens kunnen ze jouw advertentie bekijken.
  • Stuur een bericht – Stuur de adverteerder een persoonlijk bericht. Dit is een goede manier om jezelf voor te stellen, contactgegevens uit te wisselen en meer over de potentiële huurder te weten te komen.
  • Bel op - Gebruikers geven meestal een voorkeurscontactoptie aan, dus de contactmogelijkheden zijn niet altijd hetzelfde. Als een gebruiker er voor kiest om zijn persoonlijke telefoonnummer te geven, wordt deze weergegeven in het contactsegment van hun advertentie.
  • Vroegtijdig toegang – De nieuwste advertenties op onze website zijn ‘betalen om te contacteren’ advertenties. De eerste 7 dagen nadat een advertentie is geplaatst, is het een Vroegtijdig toegang advertentie en dus zal je moeten opwaarderen of wachten om contact te kunnen leggen.

Waarom moet ik contact leggen met adverteerders?

In een gedeelde woning leven is heel anders dan in een privéwoning. Het delen van de keuken, badkamer en woonruimtes is niet iets dat iedereen met iedereen kan doen.

Online zoeken naar iemand die jouw kamer kan delen, kan een afstandelijke ervaring lijken. De beste manier om in contact te komen met anderen, en jouw potentiële huisgenoten/huurders te leren kennen, is om contact te leggen met de mensen die op zoek zijn naar een kamer.

Wanneer je een profiel ziet waar je in geïnteresseerd bent, stuur de adverteerder dan een bericht of bel hem op.

Onze ervaringen op dit gebied laten zien dat proactieve gebruikers betere en snellere resultaten boeken dan gebruikers die wachten.

Easykamer is een gemeenschap waar al onze gebruikers bezig zijn om een kamer of nieuwe huisgenoot te vinden. Je hebt dus niets te verliezen!

Still need help? Contact Us Contact Us