Juridische informatie

Onze belofte aan de Easykamer gemeenschap -

Waarheidsgetrouwheid van de advertenties - Easykamer bewaart geen oude advertenties om zo hun database kunstmatig groter te laten lijken dan deze is, of zijn data te manipuleren. We vragen onze gebruikers ons op de hoogte te stellen van niet actuele advertenties.

Verwijderen van advertenties -Easykamer verwijdert advertenties die verboden of immoreel zijn, of in strijd zijn met het idee van het delen van een woning. Ook advertenties met verkeerde contactgegevens worden verwijderd. De hulp van gebruikers om deze te lokaliseren wordt zeer op prijs gesteld.

Service loyaliteit -In tegenstelling tot de meeste kamerzoekwebsites, heeft iedere gebruiker van Easykamer toegang tot de berichten die door Premium Leden zijn verstuurd zonder zelf een Premium Lid te zijn. Je hoeft niet te betalen om gebruik te kunnen maken van de website.

Respect voor jouw privacy (Spam) -Easykamer zal jouw persoonlijke gegevens niet verkopen of openbaar maken zonder jouw toestemming. Easykamer biedt gebruikers altijd de mogelijkheid de emails die Easykamer verzendt, stop te zetten.

Gegevensbescherming -Easykamer laat je jouw gegevens op ieder gekozen moment wijzigen.

Still need help? Contact Us Contact Us