Website Regels

Waar vul ik mijn contactgegevens in?

Wanneer je je voor een gratis lidmaatschap registreert op onze website, moeten alle verplichte contactgegevens worden ingevuld op het registratieformulier.We vereisen een telefoonnummer om jouw registratie af te ronden;  je behoudt echter zelf de mogelijkheid om te kiezen met wie je dit nummer op de site deelt.Als je niet wil dat andere leden contact met je kunnen opnemen via telefoon, vink dan het hokje Nummer niet tonen aan.

Als een geregistreerd gebruiker kun je deze informatie wijzigen door op  Mijn advertenties en dan Bearbeiten in de rechterhoek te klikken.Hier kun je jouw telefoonnummer en emailadres wijzigen. Beide zijn nodig, hoewel jouw telefoonnummer niet zichtbaar is voor andere gebruikers tenzij je daarvoor kiest - je emailadres is nooit zichtbaar.Houd er rekening mee dat alle contactgegevens opgenomen in jouw advertentie of profiel worden verwijderd door ons moderators team.

Kan ik meerdere advertenties of profielen plaatsen?

Als je op zoek bent naar een kamer in meerdere Steden, zul je meerdere Profielen online moeten zetten - één per Stad/Plaats. Als gratis Lid kun je tot twee profielen per keer plaatsen.

Mocht je meer dan 2 profielen willen plaatsen, dan zul je jouw account moeten upgraden en een Premium Lid wordenAls je meerdere beschikbare kamers in verschillende woningen aanbiedt, zul je een advertentie per adres/kamer moeten plaatsen. Ongeacht je lidmaatschap kun je een ongelimiteerd aantal kameradvertenties plaatsen.We bieden ook speciale Premium Lidmaatschappakketten voor Makelaars en Verhuurbemiddelaars aan.

Controleren jullie de adverteerders?

Omdat we een internationaal geclassificeerde site zijn, hebben we niet de mogelijkheid om met al onze gebruikers te spreken of deze te checken.

Dit betekent niet dat we jouw veiligheid onbelangrijk vinden –in tegendeel.

We hebben een internationaal team van klantenservicemedewerkers en moderators dat 24/7 werkt om er voor te zorgen dat de site veilig is om te gebruiken.

Wij vinden de veiligheid van onze gebruikers erg belangrijk. Als je wilt weten hoe je veilig kunt zoeken, klik hier.

Still need help? Contact Us Contact Us