Betalingen en Premium Lidmaatschap

Een Premium Lidmaatschap kan online of via de telefoon worden aangeschaft. Betalingen worden geaccepteerd met Credit Card en iDeal. Je kunt je account ook upgraden met een Paypal account en, afhankelijk van het land waarin je jouw account hebt aangemaakt –een bankoverschrijving.

Hoeveel kost het?

Prijzen hangen af van de lengte van het lidmaatschap dat je aanschaft.

Om meer te weten te komen over de verschillende Premium Lidmaatschappen, log je in op jouw account en klik je op Upgrade je lidmaatschap.

Wordt mijn Premium Lidmaatschap automatisch verlengd?

Premium Lidmaatschappen worden niet automatisch vernieuwd. We bewaren jouw kaart - of betalingsgegevens niet om namens jou toekomstige betaling te doen. Zodra je de betaling afrondt, is de transactie voltooid.
Zodra je betalingstermijn afloopt, wordt jouw account weer teruggezet naar een gratis Lidmaatschap. We sturen jou een waarschuwing per email wanneer jouw lidmaatschap bijna afloopt.
Als je jouw lidmaatschap wil verlengen, zul je opnieuw moeten upgraden door een Lidmaatschap-optie te selecteren en een nieuwe betaling te doen. Je kunt je lidmaatschap alleen als een gratis lid upgraden – dit betekent dat iedere termijn waar je voor hebt betaald eerst moet aflopen.

Als je een Premium Lid bent, is het mogelijk dat je in aanmerking komt voor een gratis vernieuwing van het door jouw aangeschafte Lidmaatschap. Het enige dat je hoeft te doen om gebruik te maken van de voordelen die onze Succes Gegarandeerd biedt, is contact op te nemen met ons klantenserviceteam.

Ik heb net een betaling gedaan maar mijn account is niet geüpgraded.

Bij online betalingen, zoals met iDeal of PayPal, hoort jouw Premium Lidmaatschap onmiddellijk te worden geactiveerd.
Als dit om wat voor reden dan ook niet het geval is, neem dan alsjeblieft per email contact op met ons klantenserviceteam, en voeg jouw PayPal- of ander betalingsbewijs toe.

Kan ik mijn Premium Lidmaatschap bevriezen of pauzeren?

Een Premium Lidmaatschap gaat in vanaf het moment dat de betaling is ontvangen. De volledige termijn waar je voor betaalt, loopt door ongeacht of je jouw advertenties deactiveert of verwijdert. We kunnen het lidmaatschap niet bevriezen of pauzeren.

De prijzen voor de langere lidmaatschappen zijn goedkoper per dag. Bedenk welk lidmaatschap het beste aansluit op jouw behoeften, want soms is het voordeliger om een langer lidmaatschap aan te schaffen dan twee korte lidmaatschappen.

Wat is het restitutiebeleid?

Wanneer je jouw account upgradet, betaal je voor de volgende voordelen –

  • Vroegtijdig toegang zodat je nieuwe adverteerders 7 dagen vóór gratis gebruikers kunt contacteren
  • Het is gratis voor ALLE gebruikers om direct contact met jou te leggen
  • Dikgedrukte advertentie om beter zichtbaar te zijn in de zoekresultaten
  • Dikgedrukte advertenties blijven altijd bovenaan de zoekresultaten staan om ze op deze manier beter zichtbaar te maken
  • Verstuur groepsberichten met één klik
  • 3 maanden, 6 maanden of een jaar lidmaatschap - al jouw advertenties worden aan het begin van iedere maand automatisch opnieuw boven aan de zoekresultaten gezet.

Een Premium Lidmaatschap kan niet worden gerestitueerd aangezien het 100% optioneel is.

Als algemene vuistregel - Wanneer uw lidmaatschap (de dienst hierboven beschreven) is geactiveerd, werkt en is gebruikt, kunnen de Lidmaatschapskosten niet worden gerestitueerd.

We doen geen restituties als je niet hebt gevonden waar je naar op zoek was. Als een geklasseerde site, kunnen we het succes van jouw zoektocht niet garanderen.

Wanneer je betaalt om onze site te gebruiken, bieden we een gratis verlenging aan wanneer jouw zoektocht onsuccesvol was. Het enige wat je hoeft te doen om te profiteren van de Succes Gegarandeerd is contact opnemen met onze klantenservice.

Is jullie online betaalproces veilig?

De betalingspagina van Easykamer is VeriSign beveiligd en voldoet aan het https protocol.

VeriSign zorgt ervoor dat de gegevens die door de website verzonden en ontvangen worden veilig zijn, zodat jouw vertrouwelijke informatie niet kan worden bemachtigd.

Controleer of er een gesloten hangslot in de adresbalk van uw browser staat om te bevestigen dat de beveiliging van de pagina niet is aangetast.

Still need help? Contact Us Contact Us